Opinia Timisoarei

Misiune imposibila pentru CSM!? Lugojul joaca returul din Challenge Cup la Bursa

TIMIS. Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj are o misiune extrem de dificila in Challenge Cup, acolo unde anul trecut a mers pana in finala. In acest sezon, piatra de incercare este in sferturile competitiei.

In mansa tur, banatencele au pierdut pe teren propriu cu 1-3, doua seturi fiind irosite in prelungiri. Asadar, misiunea este aproape imposibila, deoarece in fata unei formatii foarte solide, echipa timiseana trebuie sa castige cu 3-0 sau 3-1, ca apoi sa isi adjudece si setul de aur. Dar speranta moare ultima, iar lugojencele au promis ca vor juca pentru fiecare punct ca si cum ar fi ultimul.

CSM a ajuns pe calea aerului in Turcia, pentru partida de joi, programata la ora 17, iar dupa acest dificil joc, formatia pregatita de Uglijesa Segrt are o noua deplasare grea, de aceasta data in campionat, la Targoviste.

Cealalta reprezentanta a Romaniei, CSO Voluntari are si ea nevoie de patru seturi castigate, inclusiv cel de aur in returul programat miercuri seara pe teren propriu contra formatiei italiene din Novara.

Exit mobile version