Opinia Timisoarei

Misiune de salvare incheiata in lacrimi, in Timis! Atentie, imagini care va pot afecta emotional! VIDEO!

TIMIS. S-a dat alarma duminica seara in orasul Sannicolau Mare dupa ce mai multi localnici au fost martorii unor scene dramatice. O barza isi prinsese un picior in firele de curent din dreptul bisericii ortodoxe si se zbatea disperata sa scape din capcana.

Impresionati de necazul pasarii, oamenii au sunat la 112 sa ceara ajutor.

La fata locului a sosit in graba un echipaj de pompieri, dar si o echipa de interventie de la ENEL care a adus un utilaj cu ajutorul caruia au putut urca la inaltime sa elibereze pasarea captiva.

In tot acest rastimp, biata barza s-a chinuit sa isi smulga piciorul dintre fire, dar in zadar.

Dupa aproape o ora, salvatorii au reusit sa ajunga la pasare si sa o coboare. Din nefericire, la scurt timp, barza, epuizata, si-a dat ultima suflare.

Am fost anuntati ca o barza a ramas agatata pe o linie de curent de medie tensiune, am mers la fata locului dar a trebuit sa asteptam pana cand cei de la Enel au deconectat curentul. Din pacate, nu am putut sa salvam barza„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mugurel Ioja, reprezentant ISU Banat.

Atentie, imagini care va pot afecta emotional!

Luni dimineata, o alta barza, cazuta dintr-un cuib din Cheveresu Mare, a fost preluata de un echipaj al pompierilor de la ISU Banat. Pasarea avea fractura deschisa la unul dintre picioare. Barza a fost dusa la Gradina Zoo din Timisoara pentru ingrijiri.

Exit mobile version