Opinia Timisoarei

Miscari de trupe la Politehnica Timisoara. Un fotbalist s-a despartit de club, altul si-a prelungit contractul

TIMISOARA. Schimbari in lotul Politehnicii Timisoara. Formatia de liga secunda a renuntat la un jucator care nu a apucat sa debuteze intr-un meci oficial, a prelungit intelegerea cu un tanar fundas si are un nou preparator fizic.

CITESTE SI: Inca o scoala din Timisoara trece in online. La Liceul Nikolaus Lenau sunt copii cu COVID in mai mult de 30 de clase 

Astfel, clubul alb-violet a pus punct, de comuna acord, colaborarii cu Razvan Mihai Prodan, fundasul de 22 de ani care a venit la Timisoara la inceputul lui septembrie 2021. Fotbalistul nu a apucat sa evolueze in vreun meci oficial, fiind folosit doar in partidele de verificare.

Clubul banatean l-a convins pe tanarul Rares Birlovean sa isi prelungeasca intelegerea cu formatia alb-violeta pana in 2025. Fundasul originar din Petrosani a fost imprumutat in turul acestui sezon la Pobeda Dudestii Vechi, unde a jucat 13 meciuri, fiind integralist in 11. In retur Birlovean nu va ramane la poli, ci va merge sub forma de imprumut la formatia de liga a III-a din Ghiroda.

CITESTE SI: Baiatul unui fost prim-divizionar se alatura Ripensiei Timisoara 

Rares Birlovean s-a nascut pe 28 aprilie 2003 si a crescut mai intai la LPS Banatul. Din sezonul 2017-18 s-a alaturat promitatoarei generatii 2003 alb-violete. In prima parte a sezonului trecut acesta a fost împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a inregistrat opt aparitii la nivelul Ligii 3. In retur a facut parte din lotul largit al Politehnicii.

Politehnica Timisoara il are din acest inceput de an in staff-ul tehnic si pe Catalin stanila, cel care va fi preparator fizic. Absolvent al Facultatii de Educatie Fuzica si Sport a UVT, Stanila deja activa in club la Academie, insa acum va fi si alaturi de prima echipa. In cadrul Academiei Politehnicii acesta se ocupa de pregatirea fizica a grupelor de juniori nascuti in anii 2005 (Politehnica U17) si 2007 (Politehnica U15), ambele participante in Liga Elitelor.

Exit mobile version