Opinia Timisoarei

Miscare surpriza. Campionul ‘pupaturilor’ care aduc primari in PSD, Titu Bojin, e noul consilier personal al ministrului Transporturilor

TIMISOARA. Lovitura spectaculoasa pe piata ‘sfetnicilor de taina’ la nivel national.

Cu o indelungata experienta, atat in gospodarirea apelor, cat si in administratie si politica, Titu Bojin a devenit noul consilier personal al lui Sorin Grindeanu.

Din aceasta pozitie, Titu Bojin il va sfatui pe ministrul Transporturilor intr-o serie intreaga de probleme, intrucat apele si lucrarile hidrotehnice sunt strans legate de drumuri si alte cai de comunicatie. Cu certitudine vor fi la fel de valoroase si sfaturile politice, mai ales ca Titu Bojin a intrat in legenda dupa ce a anuntat ca primarii de la alte partide pe care ‘ii pupa’ trec de partea social-democratiei.

CITESTE SI: BARFE: Îl pupa Titu Bojin pe Nicolae Robu, asa cum s-a intamplat in cazul altor primari din Timis?

Titu Bojin a fost primar al localitatii Remetea Mare din Timis in trei mandate, intre 1986 – 1989, 1990-1992, respectiv 1996-2000. A lucrat si la diferite firme in mediul privat, iar mai bine de 10 ani a fost director al Administratiei Nationale Apele Romane Banat.

Intre 2012 si 2016 Titu Bojin a fost presedinte al Consiliului Judetean Timis, dupa care a revenit la Apele Romane Banat.

Titu Bojin a fost membru al Partidului Social Democrat inca de la infiintare, fiind si presedinte al organizatiei judetene mai multi ani.

In 2012, mergea in alegeri in tandem cu Nicolae Robu la Consiliul Judetean si Primaria Timisoara pe care alianta USL le-a castigat detasat.

De la sfarsitul anului trecut, Titu Bojin s-a inscris in Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), formatiunea politica in conducerea careia se afla Maria Grapini. Fostul lider social-democrat este si seful filialei Timis.

Exit mobile version