Opinia Timisoarei

Mireasa, mai in varsta cu 19 ani decat mirele. Misterul din spatele unei casatorii la Timisoara, dezlegat de politisti

TIMISOARA. Un pakistanez s-a indragostit atat de tare de Romania incat nu a mai vrut sa plece. In momentul in care permisul de sedere in tara noastra i-a expirat a facut tot ce i-a stat in putere sa ramana aici.

CITESTE SI: ‘Ajutooor’. Tipatul disperat al unei femei pe o strada din Timisoara, auzit de jandarmi. Ce-a facut un recidivist 

Barbatul in varsta de 42 de ani trebuia sa paraseasca tara in vara anului trecut, dar nu a vrut in ruptul capului sa se intoarca in Pakistan

Barbatul a cunoscut prin intermediul unui amic o femeie in varsta de 61 de ani. Dupa ce au stat de vorba, cei doi au decis sa se casatoreasca, lucru pe care l-au si facut, in luna septembrie. La inceputul lui octombrie s-au prezentat cu documentele necesare la sediul Serviciului pentru Imigrari al judetului Timis, in vederea obtinerii dreptului de sedere, in calitate de membru de familie a unui cetatean roman.

Politistii nu au vazut cu ochi buni acest mariaj si au inceput cercetarile. Oamenii legii i-au vizitat pe cei doi acasa si au discutat atat cu ei, cat si cu prietenii lor ca sa isi dea seama daca cei doi se iubesc cu adevarat. Nu a durat mult si politistii au inteles ca mariajul era unul de convenienta.

Indragostitul nu a fost insa multumit de decizia politistilor de la Imigrari de a-l trimite inapoi acasa si a contestat-o in instanta. Judecatorii au ajuns la concluzia ca cele constatate de politisti sunt temeinice, iar barbatul va trebui sa se intoarca in tara sa natala.

Exit mobile version