Opinia Timisoarei

Mircea Rednic, in spital dupa meciul cu FCSB. Antrenorul a fost operat la Arad

Victoria celor de la UTA in fata liderului Ligii 1, FCSB a adus 3 puncte in contul formatiei aradene, dar l-a bagat in spital pe Mircea Rednic, antrenorul textilistilor.

CITESTE SI: Rugbystii castiga la masa verde. Grivita UNEFS nu face deplasarea la Timisoara 

Tehnicianul in varsta de 61 de ani a simtit dureri in piept in timpul partidei, dar si a doua zi. El a mers la spital pentru un consult si medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic.
„Puriul” a ramas in spital si a fost operat. el va ramane internat si in zilele urmatoare.

In timpul jocului pe care echipa noastra l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astazi, in urma unui control amanuntit, medicii au decis sa-i monteze un stent si sa-l tina sub supraveghere la Spitalul Judetean, pentru urmatoarele zile.

Rednic va reveni alaturi de echipa dupa aproximativ o saptamana, in functie de starea medicala de la acel moment„, a transmis clubul aradean pe pagina de Facebook.

Astfel, Mircea Rednic va rata atat partida de Cupa pe care UTA o va disputa joi seara in fata lui CSC Dumbravita, cat si partida de campionat din deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe.

Exit mobile version