Opinia Timisoarei

Mircea Lucescu a fost operat de urgenta. O cantitate mare de lichid ii apasa plamanul

Mircea Lucescu

UPDATE: Mircea Lucescu a fost operat cu succes la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Antrenorul echipei Sahtior a fost supus interventiei chirurgicale dupa ce a aparut o complicatie – exces de lichid pleural. „Pacientul nu a avut leziuni pulmonare, operatia a decurs bine, au declarat medicii intr-o conferinta de presa.

Interventia chirurgicala a durat doua ore, a fost efectuata de catre trei chirurgi, iar lui Mircea Lucescu i-a fost facuta o anestezie totala.

Operatia a durat doua ore. Mircea Lucescu este la terapie intensiva si urmeaza o perioada dificila pentru el„, a precizat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar.

_____________________________________________________________________

Mircea Lucescu este in sala de operatii, unde medicii il supun unei interventii chirurgicale pentru a indeparta din cavitatea toracica o cantitate mai mare de lichid acumulata sub dren, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, Bogdan Popescu.

Mircea Lucescu a fost dus in sala de operatii imediat dupa plecarea patronului gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, care a venit sa il viziteze.

CITESTE SI: Patronul lui Sahtior Donetk Rinat Ahmetov a ajuns la Bucuresti!

CITESTE SI: Fanii din lumea intreaga i-au trimis sute de mesaje de incurajare antrenorului Mircea Lucescu!

CITESTE SI: Accidentul il costa scump pe antrenorul lui Sahtior Donetk!Politistii i-au intocmit dosar penal lui Mircea Lucescu!

CITESTE SI: FOTO si VIDEO! Antrenorul Mircea Lucescu ranit grav dupa un accident petrecut in Bucuresti! Masina in care era Lucescu, facuta zob!

Exit mobile version