Opinia Timisoarei

Mircea Geoana, chemat la judecata! Geoana va fi fata in fata cu Comisia de Arbitraj si Integritate Morala a PSD!

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, este invitat la sedinta Comisiei de Arbitraj si Integritate Mora a partidului Social Democrat care va face o analiza a actiunilor acestuia si va face mai apoi o propunere Comitetului Executiv National.

Sedinta Comisiei se va desfasura duminica, iar membrii vor supune dezbaterii posibilele incalcari statutare pe care presedintele camerei superioare a Parlamentului le-ar fi comis.

Conform Statutului, propunerea care va fi adoptata de Comisia de Integritate va fi supusa dezbaterii Comitetului Executiv National, care va trebuie sa fie convocat cel mai probabil saptamana viitoare. In cazul in care CExN va decide sanctionarea lui Mircea Geoana, decizia va deveni efectiva, sanctiunea putand merge pana la excluderea acestuia din PSD. Daca CExN nu va fi de acord cu sanctionarea lui Geoana, la cererea conducerii PSD poate fi convocat Congresul Extraordinar al partidului.

Va reamintim ca luni, 7 noiembrie, Mircea Geoana a refuzat sa respecte decizia Biroului Permanent National al PSD si a grupului PSD din Senat de inlocuire a sa de la presedintia Senatului cu Titus Corlatean.

Exit mobile version