Opinia Timisoarei

Mircea Badea nu-si iarta dusmanul in momentele grele: Nu dau doi bani pe Huidu! Vezi ce mai spune Badea despre Huidu dupa accident!

Vedeta de la Antena 3, Mircea Badea nu uita de replicile dure pe care le-a avut cu Serban Huidu si nu rateaza ocazia sa-l „intepe” pe „carcotas” nici in clipele dificile prin care trece.

Vedeta de la Antena 3 a comentat accidentul provocat de „carcotas”, in urma caruia doua persoane au decedat, iar o a treia a fost grav ranita.

El a spus ca nu il intereseaza daca Serban va face sau nu puscarie pentru fapta comisa.

Huidu nu ma intereseaza absolut deloc, nici daca sta 10 ani la puscarie, nici daca nu sta deloc. Nu dau doi bani pe el, nu am dat niciodata„, a declarat Mircea Badea la „Punctul de intalnire” de la Antena 3.

Acesta a continuat sirul atacurilor in emisiunea lui In gura presei de pe Antena3!

Prostule, tu cred că trăiai într-un film numit „Huidu s-a recuperat complet”. Poate el era recuperat 100% şi poate mai avea doar câteva probleme de vorbire. Treaba cu vorbirea e coordonată de lobul frontal, cea cu coordonarea e în altă parte. Se poate întâmpla şi asta.  Mă întreb cât de prost e?! Tu te urci la volan şi indiferent ce accident vei avea, nu realizezi că în percepţia oricui eşti de vină! Acestui băieţas i-am spus de mult ori că e prost, iar realitatea mă confirmă milimetric.  Eu nu sunt convins că el era recuperat 100%.„, a mărturisit Badea.

CITESTE SI: VEZI VIDEO cum s-a intamplat accidentul lui Serban Huidu si in care au murit trei persoane! Vezi simulare pe calculator!

CITESTE SI: Prima declaratie a lui Serban Huidu in fata anchetatorilor! Vezi ce le-a spus Huidu politistilor despre accident!

CITESTE SI: Emisiunea Cronica Carcotasilor, suspendata temporar la Prima Tv si Kiss FM, in urma accidentului mortal provocat de Serban Huidu

CITESTE SI: Serban Huidu este lovit din toate partile de vedetele autohtone! Zavoranca:”Sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun!”

CITESTE SI: Mircea Badea nu-si iarta dusmanul in momentele grele: Nu dau doi bani pe Huidu! Vezi ce mai spune Badea despre Huidu dupa accident!

CITESTE SI: A murit si a treia victima a accidentului produs de Serban Huidu! Este vorba de un barbat care era in coma

CITESTE SI: Exista un blestem asupra Carcotasilor? Apropiatii lui Huidu sunt urmariti de necazuri si tragedii?

CITESTE SI: Au aparut primele imagini cu Serban Huidu dupa accidentul soldat cu doi morti! Vezi FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Serban Huidu ramane la spital! Luni repeta analizele la tomograf. Vezi VIDEO de la accident!

CITESTE SI: Copiii lui Huidu au ajuns la spital. Prezentatorul tv si-a facut o tomografie. Carcotasul avea alcoolemie zero

CITESTE SI: Serban Huidu a produs un accident rutier in care doi oameni au murit. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii

Vezi foto!

Vezi video de la accident!

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version