Opinia Timisoarei

Mircea Badea ii mai aplica o lovitura lui Serban Huidu: A fost foarte norocos, in loc de Logan putea fi un TIR

Eternul rival al carcotasului, Mircea Badea, a continuat sa comenteze si luni accidentul provocat de Serban Huidu in urma caruia 3 oameni au murit.

Badea a tinut sa-i traga de urechi pe cei care se ingrijesc prea mult de ceea ce i se va intampla in viitor lui Huidu, fara sa se gandeasca la victimele accidentului. „Trei oameni inca nu s-au racit bine, iar noi ne intrebam in ce stare psihica e Huidu sau daca isi va relua emisiunea. Ar trebui sa asteptam intai sa moara mortul, mi se pare o lipsa de decenta si o mare ticalosie sa ma gandesc ce e in sufletul lui Huidu acum. E mizerabil si monstruos”, a spus Mircea Badea.

„Cum sa spui ca Huidu a avut ghinion cand in loc de Logan putea veni un TIR?”

Apoi, vedeta Antenei 3 a facut comentarii pe tema ghinionului si blestemului in cazul Huidu. „Este o tema inepta. Eu consider ca Huidu a fost foarte norocos. Ghinion e cand mergi pe strada si iti cade o caramida in cap sau cand te nasti si ai cancer. Daca dai cu capul in pom si scapi, esti norocos. Huidu a avut noroc si pentru ca tata socru (n.r. Matei Vintila, socrul lui Huidu, fost senator PSD) are multi bani, ca s-a tratat la Innsbruck„, a subliniat Mircea Badea.

Prezentatorul „In gura presei” a mai dat un exemplu: „Daca in loc de Logan venea un TIR, mureau cu totii: el, sotia care inca il lasa sa conduca, baietii lor si bona. Deci mie mi se pare ca Huidu a avut noroc„.

Badea a avut un mesaj si pentru cei care il invoca pe Dumnezeu in accidentul lui Huidu. „Daca Dumnezeu ar fi fost de vina, inseamna ca e un criminal scelerat, care s-a gandit sa omoare trei oameni, ca sa ii faca rau lui Huidu. E o dementa sa crezi asa ceva, ce e crestinesc in asta?„, se intreaba retoric Badea.

Mircea Badea a mai tinut sa-i contrazica pe martorii care sustin ca Huidu avea viteza mare. „Eu nu cred ca Huidu a avut o viteza uriasa, cum nu cred nici ca Loganul a avut o viteza uriasa. Am mers pe acolo de un triliard de ori si nu ai cum sa prinzi o viteza uriasa. Este vorba despre masa. Masina lui Huidu era mult mai grea decat Loganul”, spune Badea.

Vedeta Antenei 3 a adaugat ca marea problema pe soselele din Romania este ca soferii „taie curba”. „In Formula 1 se face asa ceva, pentru ca nu vine nimeni de pe contrasens. Pe sosea nu poti sa faci asa ceva. Chiar daca ai vizibilitate, te obisnuiesti asa. O tai azi, o tai maine, dar pana la urma risti sa mori. Pe sosea, curba nu se taie!„, a conchis Badea.

CITESTE SI: Serban Huidu a vorbit pentru prima oara dupa accidentul pe care l-a produs: Nu pot sa dau timpul inapoi. Vom ajuta familiile victimelor cu ce putem

CITESTE SI: VEZI VIDEO cum s-a intamplat accidentul lui Serban Huidu si in care au murit trei persoane! Vezi simulare pe calculator!

CITESTE SI: Prima declaratie a lui Serban Huidu in fata anchetatorilor! Vezi ce le-a spus Huidu politistilor despre accident!

CITESTE SI: Emisiunea Cronica Carcotasilor, suspendata temporar la Prima Tv si Kiss FM, in urma accidentului mortal provocat de Serban Huidu

CITESTE SI: Serban Huidu este lovit din toate partile de vedetele autohtone! Zavoranca:”Sa dispara acest individ care nu foloseste la nimic bun!”

CITESTE SI: Mircea Badea nu-si iarta dusmanul in momentele grele: Nu dau doi bani pe Huidu! Vezi ce mai spune Badea despre Huidu dupa accident!

CITESTE SI: A murit si a treia victima a accidentului produs de Serban Huidu! Este vorba de un barbat care era in coma

CITESTE SI: Exista un blestem asupra Carcotasilor? Apropiatii lui Huidu sunt urmariti de necazuri si tragedii?

CITESTE SI: Au aparut primele imagini cu Serban Huidu dupa accidentul soldat cu doi morti! Vezi FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Serban Huidu ramane la spital! Luni repeta analizele la tomograf. Vezi VIDEO de la accident!

CITESTE SI: Copiii lui Huidu au ajuns la spital. Prezentatorul tv si-a facut o tomografie. Carcotasul avea alcoolemie zero

CITESTE SI: Serban Huidu a produs un accident rutier in care doi oameni au murit. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii

Exit mobile version