Opinia Timisoarei

Minunea din Saptamana Patimilor! Dora Tarziu, fata lovita de un sofer cu BMW care a fugit de la locul accidentului, salveaza vieti dupa moarte

TIMISOARA. Sfarsit tragic pentru Dora Tarziu, fata de doar 16 ani care a fost lovita de un tanar de etnie rroma, cu un BMW, in Cenad. Tanara a pierdut lupta cu viata. Parintii fetei au decis ca aceasta va ”trai” totusi, insa cu ajutorul unor necunoscuti pentru care se va infaptui o minune in Saptamana Mare.

UPDATE! CITESTE SI: Oamenii care s-au rugat pana in ultima clipa pentru viata Dorei Tarziu cer PUSCARIE pe VIATA pentru smecherul cu BMW care a ucis-o pe fata

Dora a intrat in moarte cerebrala, luni seara, iar medicii i-au instiintat familia ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa o salveze, dar in zadar.

Parintii au reusit sa treaca peste durerea cumplita ce-i macina in aceste momente si au facut un gest urias. Au decis sa doneze organele fiicei lor pentru ca alti oameni sa aiba o sansa la viata.

Medicul Marius Craina, directorul Spitalului Judetean din Timisoara, a declarat ca familia a fost de acord cu prelevarea si ca echipe de medici vor sosi la Timisoara pentru aceasta operatie.

S-a discutat cu familia, este de acord cu prelevarea de organe. Se pot salva rinichii si ficatul. Vor veni medici de la Bucuresti, Targu Mures si Cluj. Cel mai probabil prelevarea se va face in aceasta noapte sau in cursul diminetii”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina.

UPDATE: Noaptea trecuta la Spitalul Judetean Timisoara a avut loc interventia pentru prelevarea organelor Dorei Tarziu. Rinichii fetei au ajuns la Cluj, iar ficatul la Bucuresti.

CITESTE SI: A lovit cu masina o copila si a fugit de la locul faptei, in Timis. Fata a ajuns in stare grava la spital

Dora si prietenele sale mergeau spre casa, in Cenad, cand la un moment dat Sofian Precup de 22 de ani, din Satchinez, care se afla la volanul BMW-ului sau, a intrat in plin in fete, lovind-o puternic pe Dora. Imediat dupa accident, soferul care tocmai isi recuperase permisul auto, a abandonat masina si a rupt-o la fuga.

A fost prins imediat de politisti care i-au facut dosar penal, initial, pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor. Acesta a fost prezentat in fata judecatorilor din Sannicolau Mare cu propunere de arestare preventiva, insa magistratii au decis ca acesta sa ramana arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Intre timp, Dora Tarziu a fost transportata la Spitalul Judetean din Timisoara, intrand in coma. Mai multi oameni, impresionati de povestea fetei, au facut coada pentru a-i dona sangele necesar.

Din pacate, trupul firav al fetei n-a mai rezistat, iar astazi copila a intrat in moarte cerebrala.

Prietenii o plang pe Dora Tarziu si au realizat un film in memoria tinerei care a plecat prea devreme dintre ei.

Exit mobile version