Opinia Timisoarei

‘Minune’ la Timisoara. Curge apa dintr-un… copac ca la robinet. Video

TIMISOARA. Intamplare neobisnuita pe o strada din Timisoara. Izvoraste apa dintr-un… copac aflat in cartierul Blascovici.

CITESTE SI: Localitati legate intre ele, dar si trasee pe langa ape si prin paduri. Strategie pentru o retea de piste de biciclete in Timis. Consiliul Judetean cauta o firma care sa faca Velo Timis cu 100.000 de euro

Trecatorii s-au oprit sa se ‘minuneze’ cand au observat cum apa tasneste cu presiune din scoarta unui arbore aflat in dreptul Scolii Gimnaziale 19, pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Cel mai probabil o conducta ce trece pe sub copac s-a spart, apa si-a facut loc printre radacini si a urcat prin trunchiul gaunos pana a descoperit o fisura prin care s-a revarsat in afara, ca dintr-o veritabila arteziana.

Reprezentantii Aquatim si cei ai Primariei, de la spatii verzi, vor trebui acum sa rezolve problema, sa identifice teava si sa verifice starea de sanatate a copacului.

UPDATE: La scurt timp de la publicarea imaginilor de catre opiniatimisoarei.ro, o echipa a Aquatim a intervenit la fata locului.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version