Opinia Timisoarei

MINUNE in Intersectia Groazei la Timisoara! Soferii ar trebui sa fie incantati!

TIMISOARA. S-a intamplat ‘minunea’ in intersectia Rebreanu cu Brancoveanu din Timisoara, supranumita si Intersectia Groazei, intrucat acolo s-au petrecut cele mai multe accidente din oras.

La cererea Politiei Rutiere, Directia Tehnica a Primariei Timisoara a luat in sfarsit masuri. Semafoarele din aceasta intersectie au fost resincronizate. Daca pana acum acestea puneau in miscare masinile in 3 timpi, iata ca s-a reusit pozitionarea lor in 4 faze, acoperind toate directiile. Asadar, soferii care vin dinspre Sagului si vor sa vireze la stanga pe Brancoveanu au cale libera, intrucat cei care sosesc dinspre Judetean trebuie sa mai astepte putin pana se face verde.
Reprezentantii politiei si cei ai Primariei Timisoara spera ca schimbarea sa fie de bun augur, iar accidentele din aceasta intersectie sa devina istorie.

A aparut insa si o problema. In aceasta noua varianta de semaforizare se formeaza cozi de masini atat dinspre Sagului spre Judetean, cat si in sens opus.

Accident violent in Intersectia Groazei, la Timisoara. Ce s-a intamplat de data aceasta? FOTO!

Dezastru in ‘Intersectia Groazei’ din Timisoara! Masina cu rotile in sus, femeie zdrobita! FOTO si VIDEO!

‘Intersectia Groazei’, la Timisoara! Inca un accident violent! Sofer: Nu se mai termina! FOTO!

Intersectia Groazei la Timisoara! Unde s-au produs cele mai multe accidente in 2015? Sofer: E jale si nimeni nu face nimic

Exit mobile version