Opinia Timisoarei

Minune Dumnezeiasca langa Timisoara, spun credinciosii si preotul. Fecioara Maria plange cu lacrimi de mir la biserica, in Sanandrei. Au fost prelevate probe si trimise la laborator. Video

TIMISOARA. Minune Dumnezeiasca langa Timisoara! O spun credinciosii, dar si preotul greco-catolic din Sanandrei. O statuie ce o intruchipeaza pe Maica Domnului, aflata la intrarea in lacasul de cult a inceput de cateva zile sa lacrimeze cu lacrimi de mir. Enoriasii au observat minunea, vestea s-a raspandit cu repeziciune, iar oamenii s-au adunat in numar mare pentru a se ruga si au adus flori pe care le-au așezat langa statuie.

Cel care a vazut primul lacrimile Sfintei Fecioare a fost insusi preotul paroh,

Dupa sfanta liturghie, au plecat credinciosii, batuse vantul, florile au cazut, m-am uitat mai atent la Fecioara Maria si atunci am vazut ca lacrima ceva care nu era apa, pentru ca era mai consistent… Miercuri a curs mult mai mult, s-a prelins pe barbia Feciarei maria si seara a inceput sa lacrimeze si ochiul stang„, spune preotul George Radulescu.

Mi se pare un miracol, eu nu ma uit dupa miracole, dar eu am credinta, oricum. Am vazut lacrima și la barbie, o substanta care mi se pare ca nu stiu de unde vine”, a spus o femeie ce venise duminica la biserica din Sanandrei sa vada cu ochii ei minunea.

Suntem miscati de minuni si asteptam ca Fecioara sa ne raspunda la rugaciuni. E un miracol”, a spus o alta credincioasa

Monumentul de la intrarea in biserica din Sanandrei e unul special. A ajuns in comunitatea de langa Timisoara in urma cu un an, drept donatie de la un credincios roman din orasul Ulm (Germania), insa pana acum nu s-a intamplat nimic iesit din comun. ‘Grota’ in care este asezata statuia Fecioarei Maria este adusa de la Lourdes, statueta vine de la Fatima, iar pietrele sunt de la Medjugorje.

…..

Imediat dupa ce au aflat despre cele intamplate la Sanandrei s-au adunat credinciosi din Arad si Timisoara, care au venit cu zecile sa se inchine si sa ridice rugaciuni.

Reprezentantii Episcopiei greco-catolice au venit si ei duminica la slujba, au luat probe din lacrimile Sfintei si au pus statuia in spatele unui panou de sticla. Apoi au aplicat un sigiliu cu stampila protopopiatului si au anuntat ca vor trimite probele atat la Institutul de Medicina Legala din Timisoara, cat si la Roma, la un laborator, pentru a afla daca intr-adevar este vorba de lacrimi de mir si daca se adevereste ca s-a produs o minune Dumnezeiasca.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Potrivit preotului paroh George Radulescu, statuia a continuat sa lacrimeze si dupa ce a fost curatata, iar grota in care este asezata a fost sigilata, dupa ce au fost prelevate probe pentru laboratoare.

Exit mobile version