Opinia Timisoarei

Mihai Ritivoiu a fost ales presedinte al PSD Timisoara

TIMISOARA. PSD Timisoara si-a ales conducerea, iar unicul candidat pentru functia de presedinte al acestei organizatii, Mihai Ritivoiu, a fost confirmat in functie.

CITESTE SI: Surse: Dupa ce s-a apropiat de Dominic Fritz, Olimpia Oprea e pe trambulina USR spre sefia Spitalului Judetean Timisoara 

Principalul obiectiv anuntat de Ritivoiu, dupa ce a fost ales presedinte al PSD Timisoara, este castigarea functiei de primar al Timisoarei.

Eu cred ca a venit momentul ca după 30 de ani de guvernare in Timisoara, in momentul in care orasul e in criza si intra in incapacitate de plata, sa ne organizam sa venim cu un poriect viabil, sa mergem in fata timisorenilor si sa le spunem: Incearca si cu un pesedist”, a declarat Ritivoiu, dupa ce a fost ales.

Mihai Ritivoiu a condus interimar PSD Timisoara, inca din noiembrie 2020, dupa ce conducerea PSD Timis si PSD Timisoara a demisionat in urma rezultatelor slabe la alegerile locale.

Noua conducere a PSD Timisoara a fost aleasa in unanimitate si este formata din: președinte – Mihai Ritivoiu; prim-vicepreședinte – Gabriela Popovici; vicepreședinți – Ion Ardeal Ieremia, Alin Lăpădatu, Octavian Mazilu, Alexandru Moldovan, Radu Țoancă, Dan Idolu, Luminița Țundrea; secretar executiv – Simona Bejan; membri – Stana Cîrniceanu, Gheorghe Deaconescu, Răzvan Găină, Cristian Heredea, Sorin Ionescu, Puiu Jurescu, Ciprian Piluț, Claudiu-Petru Străin, Țucu Abel.

Exit mobile version