Opinia Timisoarei

Mihaela Radulescu isi avertizeaza prietenii pe Facebook: Nu am timp de voi!

Mihaela Radulescu si-a obisnuit prietenii si fanii sa fie tinuti la curent cu ultimele realizari , planuri si intamplari prin care a trecut cu ajutorul postarilor de pe Facebook. Ultima dintre ele i-a pus insa serios pe ganduri pe prietenii divei.

Mihaela i-a avertizat pe toti ca urmeaza o sapatamana in care nu va avea timpde ei.

Deoarece sunt destui care ar dori sa vorbeasca pret de câteva clipe cu ea, Mihaela a simtit nevoia sa le explice ca trebuie sa îi fie respectata munca, asa cum si ea îi respecta pe cei din jurul ei.

„Ma asteapta o saptamana foarte plina, cu spectacole si evenimente de prezentat, cu colectia Danei de lansat, cu filmari si poze pentru un nou proiect publicitar…. stiu ca o sa vreti sa ne vedem, dar o sa fiu foarte sincera si o sa va spun ca nu am nici macar o zi libera – doar o dupa-masa, în care ma voi duce sa-i vad pe ai mei (mama, tata si bunica, fratele meu, cumnata si nepoata).

Stiu ca unii dintre voi ar vrea sa vina la evenimentele publice unde voi fi prezenta, dar o sa va rog frumos sa ma ascultati si sa încercati sa intelegeti cum stau lucrurile – la lansarea colectiei „Mihaela Radulescu”, by Dana Dana Budeanu, voi fi la munca, nu la distractie – cand imi pun imaginea la bataie intr-un proiect, când îmi asociez imaginea cu un produs sau o companie, tratez treaba asta cu tot profesionalismul care ma caracterizeaza de-o viata. Adica, voi fi acolo pentru sponsori, pentru presa, voi da cateva interviuri si voi face cateva poze.

Citeste mai mult AICI

Exit mobile version