Opinia Timisoarei

Migranta din Maroc, cu BMW-ul spre Italia. Cum a incercat sa-i pacaleasca pe politistii de frontiera din Timis?

TIMIS. A ajuns legal in Romania, insa nu a vrut sa si ramana in tara noastra.

CITESTE SI: ‘Nu mi-am dat seama ca sunt la volan!’ Declaratia naucitoare a unui sofer din Timisoara, dupa un accident. Ce s-a intamplat?

O tanara marocanca a venit in Romania cu o viza de turist, insa planurile ei erau cu totul altele. Ajunsa in tara s-a intalnit cu o sora ei, s-au urcat intr-un BMW, si au plecat catre Cenad pentru a iesi din Romania. La verificarea actelor, soferita a prezentat documente de cetatean italian, iar pasagera le-a dat politistilor un pasaport simplu de Maroc si un permis de rezidenta eliberat de autoritatile din Italia.

CITESTE SI: EXPLOZIE intr-un bloc din Banat! Apartament distrus. Ce a patit proprietara?

La o verificare mai atenta, politistii de frontiera au descoperit ca femeia din fotografia din pasaport nu prea seamana cu cea care a prezentat documentul.

Luata la intrebari, tanara a recunoscut ca are 32 de ani si actele apartineau unei alte surori. Motivul pentru care le-a folosit era ca voia sa ajunga in „Cizma”, dar nu avea viza valabila pentru intrarea in spatiul Schengen. Soferita a recunoscut ca si-a ajutat sora sa intre in posesia documentelor de calatorie si urma sa o duca in Italia.
Acum, cele doua femei sunt cercetate pentru fals privind identitatea, tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si trafic de migranti.

 

Exit mobile version