Opinia Timisoarei

Microbuz cu romani, accident mortal pe autostrada in Austria. Incredibil de la ce a pornit totul!

Un roman care a incercat sa-si dea un prieten la o parte de la volan a provocat un accident mortal, luni dimineata, pe o autostrada din Austria. Cei doi se aflau intr-un microbuz si s-au luat la cearta din cauza… unei tigari.

Conflictul a degenerat, iar barbatul de 29 de ani, aflat pe bancheta din fata, l-a atacat direct pe soferul de 30 de ani, scrie realitatea.net.

Conducatorul auto a pierdut controlul microbuzului, care a lovit remorca unui alt vehicul si s-a rasturnat. In microbuz se aflau 6 romani care se intorceau in tara dintr-o calatorie in Marea Britanie. Unul dintre ei, in varsta de 60 de ani, a murit, dupa ce a fost aruncat afara din masina. Alti doi pasageri sunt grav raniti, iar soferul si inca un pasager au suferit rani usoare.

Cat despre cel care a provocat accidentul, acesta a fugit, dar a fost prins pana la urma de politia austriaca. Oamenii legii au folosit inclusiv un elicopter si echipe cu caini speciali. Traficul pe autostrada A1 a fost perturbat timp de mai multe ore, catre Viena, autoritatile fiind nevoite sa inchida doua benzi de circulatie.

Exit mobile version