Opinia Timisoarei

Michi de la Suie Paparude a revenit pe scena, la 5 luni de la infarctul suferit la Timisoara. Ce le-a spus fanilor?

Michi, membrul trupei Suie Paparude care a suferit un infarct in timpul unui concert la Timisoara, a revenit pe scena. Au trecut 5 luni de cand s-a prabusit pe scena din capitala Banatului. Mihai Campineanu le-a transmis fanilor un mesaj emotionant.

El a spus ca „fiecare gand, mesaj, zambet, fotografie, incurajare” l-au ajutat si l-au „repus in pozitia verticala”, scrie stirileprotv.ro.

Suie Paparude s-a intors pe scena, dupa o pauza de cateva luni, pentru un concert care a avut loc, pe 14 martie, in Atelierul de Productie. In octombrie 2013, Michi (Mihai Campineanu) a suferit un infarct miocardic si a petrecut mai multe saptamani in spital, dupa care a avut o perioada de recuperare.

La aproape cinci luni de la acel eveniment, Michi a revenit pe scena alaturi de colegii sai, Bean (Alexe Marius Andrei) si Hauteculture (Mihai Dobre), in Atelierul de Productie.

„Va multumesc voua, oameni buni. Voi ati fost si sunteti cei pe care i-am simtit aproape de mine zi de zi in toata aceasta perioada. Prin urarile de bine si de sanatate, adevarate, directe, sincere, emotionante, pline de optimism si incurajari, in momentele acelea dificile, m-ati mobilizat si m-ati ajutat enorm sa-mi revin si sa ajung cu bine langa voi, din nou. Fiecare gand, mesaj, zambet, fotografie, incurajare, telefon au ajutat si m-au repus in pozitia verticala. Va multumesc!”, a fost mesajul publicat de Mihai Campineanu, duminica, pe Facebook.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Mihai Campineanu de la Suie Papaurde, in coma, in spital la Timisoara, dupa un concert! FOTO si VIDEO!

 

Exit mobile version