Opinia Timisoarei

Michelle Obama, afro fara sa vrea la intalnirea cu regina Elisabeta a II-a

Desi avea parul perfect intins pentru ocazie, Michelle Obama a patit-o intr-un mod cu totul si cu totul amuzant si a fost fotografiata alaturi de regina Marii Britanii avand o coafura traditional afro.

Foarte eleganta, imbracata dupa chicul lui Coco Chanel, intr-o rochie neagra, si cu niste bijuterii spectaculoase semnate Tom Bins deloc scumpe (costa doar 1500 de dolari), n-a fost sa fie pentru Michelle Obama sa ramana in istorie asa. S-a asezat la semnarea in „Cartea vizitatorului” alaturi de regina si printul consort in fata unui pomisor decorativ, a carui coroana circulara i-a decis soarta in fotografiile oficiale: avea exact forma frezei afro traditionale.

Dezavantajata si de lumina, coroana verde a pomisorului a iesit in pozele oficiale neagra si cand iti treci privirea peste ele esti convins ca aceasta este parul ei, pe care altminteri si l-a intins cu grija pentru ocazie. Nu este prima peripetie capilara prin care trece Michelle Obama in vizita alaturi de sotul ei in Marea Britanie. La sosire, vantul puternic i-a desprins parul intins din coc si i l-a ridicat la inaltime ca pe o creasta de cocos, Michelle ramanand in istoria britanica aratand fie ca un razboinic din triburile africane, fie ca Michael Jackson cand era la „Jackson Five” mic.

Exit mobile version