Opinia Timisoarei

‘Mi-a pus mana-n gat’. Tanar agresat de o femeie drogata pe o strada din Timisoara

TIMISOARA. Incident grav pe strada Linistei din Timisoara, in noaptea de sambata spre duminica.

CITESTE SI: Turistii si-au unit fortele sa ‘ajute’ trenul. Intamplare de pomina pe Semmeringul Banatean, cea mai frumoasa cale ferata din Romania 

In jurul orei 23.45, un tanar care trecea prin dreptul unui magazin a fost agresat de o femeie ce statea pe un gard scund de beton si fuma o tigara.

Desi tanarul vorbea la telefon si nu era defel atent la ea, femeia a inceput sa tipe la el si sa-i ‘reproseze’ ca ridica praful.

Cand tanarul a intrebat-o ce are cu el, aceasta a sarit ca arsa si i-a pus mana-n gat. Baiatul s-a smuls si a fugit dupa o masina, unde femeia l-a urmarit furioasa si a incercat sa-l atace a doua oara. Tanarul a reusit sa se refugieze in magazinul din vecintate si a chemat Politia.

In timp ce vorbeam la telefon, am fost oprit de femeia, care are in jur de 40 de ani si care afirma ca <stii ca nu suport persoanele care fac praf? Tu ai ridicat praful in fata mea>. Am intrebat-o daca se simte bine si atunci a sarit si mi-a pus mana la gat, apoi m-am refugiat dupa o masina parcata pe trotuar. A venit iarasi spre mine si i-am zis sa se opreasca deoarece as putea sa o ranesc. Nu s-a linistit. Am fugit apoi spre magazinul Profi, de unde iesea un domn si i-am explicat ca am fost agresat si l-am rugat sa ramana ca martor. Cand i-am zis ca sun la politie, agresoarea a afirmat ca spune ea politiei ca m-am legat mai devreme de ea. Au venit politistii de la sectia 5 care au preluat-o. Era sigur drogata, am remarcat faptul ca femeia avea bratele ciuruite de urme de ace si, cel mai probabil, suferea si de afectiuni psihice. Ma tem sa nu atace si copii care trec prin zona„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro timisoreanul atacat.

Exit mobile version