Opinia Timisoarei

Mi-a explodat salamul! Ce i s-a intamplat unui client care a facut cumparaturi intr-un supermarket din Timisoara? VIDEO!

TIMISOARA. Experienta neplacuta pentru un timisorean care joi a mers la cumparaturi intr-un supermarket din Complexul Studentesc. Omul a pus in cos, printre alte produse, o ruda de salam popular. L-a luat de pe raft fara sa-i treaca prin cap ca mezelul era chiar in ziua expirarii.

CITESTE SI: Accident teribil langa Timisoara! Masina ajunsa un morman de fiare, dupa ce s-a izbit de un tren. Decizia incredibila a soferului. FOTO si VIDEO!

Ajuns acasa, timisoreanul a vrut sa-si astampere foamea, a insfacat un cutit si a vrut sa taie salamul proaspat cumparat. In momentul in care a crestat cu cutitul ambalajul din plastic, acesta a ‘explodat’ pur si simplu dezvaluind o bucata de mezel umflata care arata ciudat si mirosea ingrozitor.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Spargere de o jumatate de milion de euro in casa unui om de afaceri din Timisoara! Ce au furat hotii?

Furios, barbatul a fotografiat si filmat mezelul, alaturi de care a pus si bonul fiscal drept dovada si e decis sa mearga la Protectia Consumatorilor.

Am cumparat de la Carrefour din Complexul Studentesc din Timisoara. Am luat un salam care, cand am ajuns acasa, a pocnit pur si simplu, a explodat, am bonul aferent, dovada ca l-am cumparat in ziua expirarii„, a explicat timisoreanul.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu!

Exit mobile version