Opinia Timisoarei

Metoda inedita prin care un barbat din Timisoara vrea sa-l gaseasca pe stapanul unor chei pierdute!

TIMISOARA. A descoperit un manunchi de chei langa o banca din zona centrala si, cum nu era nimeni prin preajma, si-a pus mintea la contributie in ce fel sa-l gaseasca pe cel care le-a pierdut. Este vorba de un timisorean care a descoperit cheile in Piata Libertatii joi seara.

Si-a pus toata nadejdea in spiritul civic al oamenilor, asa ca, a scris un biletel, a asezat cheile pe el, si apoi a facut o fotografie pe care a distribuit-o pe retelele de socializare.

Am gasit aceste chei. Va rugam sa le lasati pe banca pentru a le lua adevaratul proprietar. Sa NU ne insusim ceea ce NU ne apartine„, a scris timisoreanul pe bucata de hartie pe care a lasat manunchiul ce cuprinde o cheie de masina, una de usa, telecomanda unei alarme auto si un breloc.

Mai multi trecatori care au observat ca pe banca e ceva s-au apropiat, au citit si au plecat mai departe, respectand cererea celui care a avut initiativa.

Cu alte cuvinte, bazandu-ne pe bunul simt al timisorenilor, cel care a pierdut cheile si le recunoaste din imagine sa stie ca acestea il asteapta pe o banca in Piata Libertatii.  Dati un SHARE sa ajunga si la el informatia!

Exit mobile version