Opinia Timisoarei

Meritocratie pe toata linia in Primaria Timisoara. USR-istul Dan Resitnec este noul sef de cabinet al primarului Dominic Fritz: Imi doresc o legatura mai stransa intre Primarie si partid

TIMISOARA. Primarul Dominic Fritz si-a ales seful de cabinet in urma unui concurs cu dedicatie. Acesta este nimeni altul decat presedintele USR Timisoara si consilier local Dan Resitnec.

CITESTE SI: Pe urmele nesimtitilor care au aruncat gunoaie in Bega. Peste 60 de voluntari au curatat canalul la Timisoara 

Concursul a fost initiat in urma cu o luna, insa numele celor inscrisi a fost tinut la secret, fiind prezentate public doar numerele de dosar, reprezentantii primariei ascunzandu-se, astfel, in spatele legii GDPR.

Rezultatul concursului a fost facut de insusi Dan Resitnec, intr-un mesaj transmis colegilor sai de partid pe Facebook, in care le explica si faptul ca isi propune ca partidul si primaria sa lucreze mana in mana.

Am decis ca este momentul sa fac o schimbare de cariera si sa concurez pentru o pozitie unde aptitudinile mele pot ajuta cel mai mult aceasta echipa, unde pot imbina skillurile mele manageriale cu experienta politica dobandita de-a lungul timpului. Incepand de saptamana viitoare voi veni in Primarie pe pozitia de Sef de cabinet al Primarului, pozitie castigata prin concurs public. 

Prin aceasta pozitie imi doresc sa facem un pas spre o legatura mai stransa intre Primarie si partid, spre o informare si un feedback mai rapid pe care voi, membri USR PLUS, pe buna dreptate l-ati cerut„, le-a transmis colegilor Dan Resitnec pe pagina de socializare dedicata membrilor.

In calitate de sef de cabinet al primarului Dominic Fritz, Resitnec va planifica agenda edilului si va urmari proiectele strategice ale acestuia. De asemenea, va reprezenta Primaria Timisoara in relatia cu cetateanul, dar si cu alte institutii si isi va asuma rolul de manager de proiect pe anumite proiecte strategice indicate de primar.

Cateva ore mai tarziu, reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat si ei ca Dan Resitnec e castigatorul concursului pentru postul sef Birou Asistare Primar.

Exit mobile version