Opinia Timisoarei

Mergem la baraj! ACS Poli Timisoara ramane in cartile mentinerii in prima liga

TIMISOARA. Zi nebuna in prima liga de fotbal. Mai bine spus in play-out, acolo unde in ultima etapa s-a jucat pentru supravietuire.

CITESTE SI: Se opreste curentul pe mai multe strazi din Timisoara, dar si din judet, in zilele urmatoare. Cand au loc intreruperile? 

La un moment dat ACS Poli parea victima sigura dintre cele trei combatante, mai ales pentru faptul ca trupa din Chiajna conducea conform asteptarilor cu Voluntariul, iar Botosaniul se indrepta spre remiza cu Pandurii. Mai mult, banatenii erau condusi cu 0-2 si doar o minune mai putea scapa trupa lui Ionut Popa.

CITESTE SI: Parca e desprins din povesti! Satul unicat in Romania, aflat la doi pasi de Timisoara, ce fascineaza turistii din toata lumea. VIDEO spectacol 

Iar minunile se mai petrec din cand in cand. Popovici si Mailat, al doilea venit de pe banca de rezerve, au restabilit egalitatea la Medias, iar FC Botosani a batut dupa un final nebun Pandurii cu 2-1. Chiajna a scapat de retrogradare dupa 1-0 cu Voluntari, Pandurii merg in liga a doua, iar Poli joaca barajul cu… UTA Batrana Doamna!

ACS Poli Timisoara: Curileac – Straut, Bocsan, Canu, Neagu, Soljic, Artean, Barbut, Croitoru, Fucek, Popovici. Au mai evoluat: Mailat, Seroni si Doman.

Exit mobile version