Opinia Timisoarei

Mergea in zig-zag pe sosea si l-au tras pe dreapta. Politistii si-au pus mainile-n cap cand au vazut etilotestul. Cat de beat putea fi un ‘sofer’ din Timis, fara carnet si cu numere false

TIMISOARA. Politistii au avut parte de o surpriza, dupa ce au tras pe dreapta masina condusa de un tanar din Banloc.

CITESTE SI: Civilizare cu forta. I-a transformat masina in pubela. Sofer ‘pedepsit’ ca a blocat accesul la rampa de gunoi, in Timisoara 

Soferul, un barbat de 26 de ani, conducea masina in zig-zag pe drumurile din localitate, in momentul in care a fost oprit de politisti. Dupa ce l-au verificat, oamenii legii au aflat ca tanarul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar masina la volanul careia se afla era neinmatriculata si avea numere false.

Cand l-au testat cu aparatul etilotest, politsitii au mai avut o surpriza. Valoarea aratata de aparat era de 1,62 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tanarul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Exit mobile version