Opinia Timisoarei

Mergea cu 213 km/h si a ‘infuriat’ radarul politistilor pe Autostrada Vestului. Pe langa amenda, soferul s-a ales si cu dosar penal

Un tanar s-a crezut pe pista de Formula 1 de la Hungaroring si a dat peste cap radarul politistilor aflati pe autostrada Deva – Nadlac.

CITESTE SI: Incendiu la o scoala. Zeci de elevi si profesori evacuati 

Barbatul in varsta de 33 de ani a fost surprins circuland cu 213 km/h, intr-o zona in care viteza maxima era de 100.

Tanarul, care este cetatean maghiar, a fost amendat si s-a ales cu permisul suspendat pentru urmatoarele 4 luni. In urma controlului, oamenii legii au aflat si ca soferul nu avea permis international si i-au facut si dosar penal.

In ziua de 19 aprilie a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un barbat de 33 de ani, cetatean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o portiune de drum unde viteza maxima este limitata la 100 km./h. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendata exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.
Totodata, în urma verificarilor, s-a stabilit ca cel in cauza detine permis de conducere emis de autoritatile S.U.A., neavand un permis de conducere international, conform reglementarilor în vigoare„, transmit reprezentrantii Politiei Romane.

Exit mobile version