Opinia Timisoarei

Merg ca nebunii, mananca bataie! Locul din Timis in care vitezomanii sunt ‘altoiti’ de sateni

TIMIS. Situatie incredibila intr-o localitate din Timis, unde soferii sunt luati la bataie cand calca pedala de acceleratie si merg prea tare pe strazile proaspat asfaltate.

Dupa ce au asteptat ani buni sa isi vada drumurile netede ca-n palma, locuitorii unei localitati de langa Lugoj se confrunta acum cu o noua problema: soferii, incantati de asfaltul proaspat, conduc cu viteza si pun in pericol vietile copiilor care se joaca pe strazile laturalnice din Costeiu.

Convinsi ca politia nu ii pedepseste, satenii au decis sa ia ei masuri. Vitezomanii sunt trasi la raspundere de localnici. Si nu oricum, ci cu pumnul

Joi, 18 august, in jurul orelor 17.00, un tanar de 24 de ani din sat a fost oprit pe strada de mai multi sateni, care l-au surprins circuland cu viteza la volanul unui camion. Cand a deschis portiera, barbatul a fost dat jos si a primit un pumn in fata, cerandu-i-se sa se potoleasca, noteaza cetateanul.ro.

Merg ca niste nebuni. Nu e nici el la prima patanie, asa merge tot timpul cand vine acasa, ce cauta acasa cu ditamai camionul? Noi avem copii, mai stau si ei in strada sa se joace, ce facem acum, stam cu frica sa nu ne moara copiii in fata caselor? Nu este normal, de cand s-a asfaltat parca au luat-o razna”, a declarat un localnic de pe strada pe care s-a aplicat ‘corectia’.

Duminica, pe o alta strada din sat, un tanar a fost de asemenea oprit si bruscat de locuitori, pentru acelasi motiv. In acest caz nu s-a ajuns la bataie, insa soferul a redus viteza dupa ce a fost inconjurat de satenii furiosi.

Strazile din Costeiu au fost in totalitate asfaltate in cursul acestui an, in urma unui proiect pe fonduri guvernamentale realizat de primarie.

Mai multe aici!

Exit mobile version