Opinia Timisoarei

Mercedes distrus de angajatii ADP Timisoara pe cand voiau sa-l ridice pentru parcare ilegala? Cand au vazut ce-au facut, acestia au dat bir cu fugitii

TIMISOARA. Intamplare tragi-comica in zona Complexului Studentesc din Timisoara! Muncitorii de la ADP, care se chinuiau sa ridice un Mercedes limuzina, care era parcat neregulamentar, au reusit sa-i sparga radiatorul.

Se pare ca angajatii societatii de Administrare a Domeniului Public au pus gresit talpa utilajului care ridica masinile, aceasta a scapat si a facut autoturismului o spartura de toata frumusetea.  Cand si-au dat seama ce-au facut, au ridicat, se pare, o alta masina si au disparut.

Cand s-a intors la masina, proprietarul si-a pus mainile in cap. Cativa martori i-au povestit toata intamplarea. Soferul recunoaste ca parcase ilegal, dar spune ca n-a avut de ales pentru ca se grabea la banca aflata in apropiere unde avea treaba si n-a gasit un loc sa-si poata lasa autoturismul, un Mercedes E 270.

Reparatiile care trebuie facute la masina si inlocuirea radiatorului ar costa peste 20 de milioane de lei vechi, se plange barbatul. Acesta a chemat politia pentru a consemna cele petrecute.

Timisoreanul spune ca se va indrepta acum spre ADP, si ii va da in judecata pe angajati si societatea pentru a-si recupera paguba.

Politistii vor face cercetari pentru a vedea daca intr-adevar angajatii ADP sunt vinovati de distrugerea autoturismului sau nu.


Exit mobile version