Opinia Timisoarei

Memoriile Cetatii se incheie la Timisoara cu o pedalare. Creatiile artistilor vizitate cu bicicleta 

TIMISOARA. Saptamana „Memoriile Cetatii” se apropie de final, iar timisorenii sunt asteptati duminica sa vada orasul pe bicicleta.

CITESTE SI: S-a deschis salonul international de caricatura de la Timisoara. Artisti din toata lumea isi expun lucrarile in Bastionul Theresia. Foto

Verde pentru Biciclete si Asociatia 2021 – Capitala Europeana a Culturii propun o plimbare prin cele 8 cartiere ale orasului in care s-a desfasurat in acest an proiectul Memoriile Cetatii.

Pe parcursul plimbarii, biciclistii vor vizita picturile murale realizate de artisti sau fantana publica din zona Bucovina care a fost decorata cu mozaic.

Biciclistii se vor strange la orele pranzului in Piata Maria si vor pleca pe traseul Piata Maria – Calea Martirilor – Freidorf – Golf Bega – Dacia – Blascovici – Liceul de Arte – Piata Victoriei.

Va reamintim ca peste 20 de artisti lucreaza in aceste zile in spatiul public din Timisoara, in memoria evenimentelor din timpul Revolutiei. In paralel, spectacole si concerte au loc in 8 cartiere din oras. Amintirile timisorenilor despre acele zile vor fi puse laolalta si vor deveni povesti vii, o memorie a Revolutiei pe care au trait-o.

Organizatorii asteapta in aceste zile si marturiile personale despre momentele Revolutiei pe adresa memoriilecetatii@timisoara2021.ro. Cei care doresc sa participe la scrierea unui catalog pot trimite si desene, texte, colaje si fotografii, pana in 30 octombrie.

Exit mobile version