Opinia Timisoarei

Medicul timisorean Viorel Bucuras se insoara cu senatoarea Sorina Placinta in aceasta toamna?

Senatoarea a carei odrasla este acuzata de tentativa de omor, dupa ce a batut-o pe fosta iubita si a incercat sa ucida un martor calcandu-l cu masina, e gata de maritis. De data aceasta, Sorina Placinta n-a mai ales un inginer, ca prima oara, nici un afacerist, ca la a doua incercare, ci un faimos urolog din Timisoara, medicul Viorel Bucuras de la Spitalul Judetean, sustin reporterii Cancan.

Senatoarea Sorina-Luminita Placinta, a decis sa-si refaca viata si sa spuna „Da!” la Starea Civila, asadar, pentru a treia oara, iar oficializarea relatiei va avea loc luna viitoare.

Doctorul Viorel Bucuras  are 52 de ani si a mai fost casatorit cu medicul endocrinolog Dana-Liana Stoian. Casnicia celor doi s-a incheiat cu scandal, iar dupa divort Viorel Bucuras i-a declarat razboi deschis fostei sotii, pe care vrea s-o lase fara firma infiintata in perioada casniciei, scrie Cancan.

Suntem oameni maturi si ne putem casatori, nu vad care este problema! Viata noastra privata nu ar trebuit sa starneasca interesul presei. Este strict problema noastra daca am hotarat data cununiei si unde va avea aceasta loc„, a declarat senatoarea Sorina Placinta reporterilor Cancan.

Exit mobile version