Opinia Timisoarei

Medici din Timisoara se alatura campaniei ‘Barbatii adevarati condamna violul’! Semneaza AICI si tu petitia pentru arestarea violatorilor!

TIMISOARA. O tara intreaga se revolta! Peste 300.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer arestarea celor 7 tineri din Vaslui, acuzati ca au violat o fata de 18 ani. Indivizii au fost lasati in libertate de judecatori pe durata cercetarilor.

Anul trecut in noiembrie, tanara a fost chinuita pana a lesinat, apoi stropita cu alcool ca sa-si revina si violata din nou de suspecti. Marti, presedintele CSM a cerut Inspectiei Judiciare sa verifice daca au savarsit vreo abatere procurorii sau judecatorii din acest dosar care a indignat o tara intreaga. AICI PUTETI SEMNA PETITIA!

Mai multe vedete s-au alaturat indemnului facut de timisoreanul Virgil Iantu care s-a fotografiat tinand in mana un carton pe care a scris: Barbatii adevarati condamna violul! Cantaretul i-a incurajat pe romani sa devina parte din campanie pe Facebook.

Pozele au devenit virale pe internet si tot mai multi oameni au facut la fel.

Printre ei si 4 medici de la Spitalul Judetean Timisoara: Hademar Boss, Marius Negru, Razvan Florea si Alex Luchian, de la Clinica de Ortopedie.

 

Exit mobile version