Opinia Timisoarei

Medic prins cu spaga in Timis, saltat din cabinet! Ce trebuia sa faca in schimbul banilor? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Actiune a procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis astazi. Acestia au descins la Casa de Pensii din Lugoj, unde un medic este acuzat ca obisnuia sa ia mita pentru a rezolva dosare de pensionare.

Este vorba de o doctorita din cadrul Serviciului de expertiza medicala a capacitatii de munca apartinand Casei de Pensii Locale Lugoj, Adriana Ramneantu.

Acesta, sustin anchetatorii, intocmea si completa dosare de pensie pe caz de invaliditate sau boala unor oameni care nu indeplineau conditiile legale.

Perchezitii la cabinet, acasa la medic si la o banca!

Procurorii de la Tribunalul Timis au patruns in cabinetul medicului, aflat in aceeasi cladire cu Casa de Pensii din Lugoj, apoi acasa la doctorita, respectiv la o banca din Lugoj pentru a consulta continutul unei casete de valori apartinand cadrului medical.

In urma unor informatii, femeia a fost tinuta de anchetatori sub supraveghere mai multe luni.

Doctorita va fi condusa la audieri la Timisoara. Alte 6 persoane banuite ca i-au oferit spaga medicului vor sta si ele de vorba cu anchetatorii.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea infractiunii de luare de mita, constand in aceea ca numita Ramneantu Adriana Camelia, in calitate de medic in cadrul Cabinetului de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca,in cursul lunii decembrie 2015 , a eliberat rapoarte de expertiza medicala in schimbul unor sume de bani.
In cursul zilei de azi, 25 ianuarie 2016, pe baza autorizatiilor emise de catre instanta, sub coordonarea procurorului , politisti din cadrul I.P.J. Timis  efectueaza perchezitii la 3 adrese„, spun reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Actiunea procurorilor a fost sprijinita de lucratorii SRI.

Va reamintim, in urma cu aproape 2 ani, la Casa de Pensii din Lugoj au mai avut loc verificari dipa ce unul dintre angajati ar fi acordat ilegal pensii mai multor persoane. Aceasta dupa ce a intocmit, contra unor sume de bani, adeverinte false de vechime in munca. Totul cu ajutorul unui patron de firma in numele careia erau contrafacute documentele.

 UPDATE: Medicul Adriana Ramneantu  de la Serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca apartinand Casei de Pensii Locale Lugoj a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. Doctorita e acuzata de luare de mita si isi va petrece urmatoarele 24 de ore in Arestul Politiei Timis. Marti, Adriana Ramneantu va fi prezentata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE: Medicul Adriana Ramneantu  de la Serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca apartinand Casei de Pensii Locale Lugoj a fost pusa sub control judiciar in urma unei decizii a magistratilor de la Tribunalul Timis. De asemenea, ea mai are de platit si o cautiune de 10.000 de euro.

Exit mobile version