Opinia Timisoarei

Medalie cucerita de un elev din Timisoara la un concurs din Botswana. Felicitări

Vlad Oros este elev în clasa a VIII-a  la Scoala nr. 24 din Timisoara si este pasionat de stiinte. După ce, de-a lungul timpului a participat la multe competitii pentru elevi, acum a cucerit medalia de argint la Concursul International de Stiinte pentru Juniori desfasurat in Botswana.


In cadrul competitiei, participantii au sustinut trei probe. Un test grila, o proba teoretica și una practica. Disciplinele la care au fost testati au fost chimie, fizica si biologie.

“Felicitari, Vlad! Pentru ca esti atât de dedicat stiințelor , mereu curios, neobosit cand e vorba de studiu. Pentru ca esti atat de modest cand e vorba de reusitele tale. Pentru ca ii apreciezi atat de mult pe colegii cu care te-ai pregatit. Pentru ca 10 zile la Bucuresti de pregatire in fizica, chimie si biologie si 3 zile de probe de baraj pentru calificarea in lotul restrans ti s-au părut o “tabara” interesanta, si nu o povara . Pentru ca iti admiri profesorii care te-au indrumat ( multumim Ioana Jeflea, Moraru Angelica, Monica Silvester).”, a scris pe Facebook mama elevului premiant.

Vlad Oros a fost “mezinul” lotului care a reprezentat Romania la Concursul International de Stiinte pentru Juniori din Botswana.

Exit mobile version