Opinia Timisoarei

Meci echilibrat, esec amical. SCM Timisoara pierde testul de la Oradea cu Fehervar

TIMISOARA. Pauza competitionala datorata participarii nationalei in preliminariile Campionatelor Europene se apropie de sfarsit, iar SCM Timisoara a sustinut la Oradea un test amical impotriva uneia dintre cele mai cunoscute echipe din Ungaria, Alba Fehervar.

CITESTE SI: Lift exterior la Spitalul Judetean Timisoara, special pentru bolnavii unei singure sectii. Planurile pentru ultima clinica ramasa nemodernizata 

Dupa un joc extrem de echilibrat, maghiarii s-au impus cu 76-74 (21-23, 16-18, 14-18, 25-15). A fost cel de-al treilea amical sustinut de „leii” din Banat in pauza competitionala. In primele doua jocuri, SCM Timisoara s-a impus cu 101-71 si 88-75 in fata selectionatei americane Overseas Scouting Combine, grupare formata din jucatori de peste Ocean fara contract.

Alba Fehervar este dubla detinatoare a Ligii Europei Centrale. In finala din anul 2009, prima a competitiei, formatia din tara vecina a invins-o in ultimul act chiar pe Timisoara, cu 92-66.

A fost un test foarte util si echilibrat. Au existat mai multe lucruri care m-au multumit decat cele care m-au nemultumit. Sunt convins ca pana la ora meciului cu Dinamo vom corecta si alte aspecte la care mai avem de lucrat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Pentru SCM Timisoara urmeaza partida cu Dinamo Bucureşti, programata luni, 2 martie, cu incepere de la ora 18 (FRB TV), in sala „Constantin Jude”

Exit mobile version