Opinia Timisoarei

Meci de poveste. Informatica Timisoara ia primul trofeu din istorie in fata rivalei din Deva. Cum a castigat Cupa Romaniei?

TIMISOARA. Meciul marilor orgolii, Informatica – Autobergamo Deva, jucat chiar in finala Cupei Romaniei la futsal a fost unul… deosebit, din punct de vedere al scorului, pentru ca tabela nu a vrut sa se „dezghete”.

Cele doua echipe au jucat in primul rand cu gandul de a nu face o greseala. Prima repriza a fost si cea mai buna a meciului. S-au inregistrat destule ocazii, mai ales la poarta oaspetelui Iancu, printre care si o lovitura de pedeapsa de la 10 metri, irosita de gazda Milos Simic. Tacticizare dusa la extrem in partea secunda, cand devenii, detinatorii trofeului au avut o posesie mai buna, dar fara rezultat. Finalndezul gazdelor Antti Koivumaki a fost la post de fiecare data, iar dupa 40 de minute efective de joc, tabela a ramas nemodificata.

Asa s-a intrat in cele doua reprize de prelungiri, iar cei doi antrenori-jucatori, Robert Lupu, respectiv Florin Ignat au jucat tot „italian”. Timisoara a atacat pe final mult mai insistent, dar Savio, nu a gasit drumul spre gol. Astfel, totul s-a decis la loviturile de departajare.

Dar nici aici nu a fost usor, pentru ca cele doua echipe pur si simplu nu se puteau desprinde. In cele din urma, Koivumaki i-a oferit sansa lui vali Ilas sa fie usor, iar timisoreanul nu a refuzat onoarea, gol si CUPA ROMANIEI LA FUTSAL ESTE LA TIMISORA.

Au marcat: Andre, Rakic, Lupu, Simic, Ilas pentru Informatica, F. Matei, Pereira, Viera, Ignat pentru Deva.

Au ratat: Savio si Thiago, respectiv, C. Matei, Ribeiro, Panzaru.

Astfel, Informatica Timisoara castiga primul trofeu pentru futsalul de pe Bega!

Exit mobile version