Opinia Timisoarei

Meci aniversar de ziua Politehnicii! Suporterii timisoreni au jucat contra celor pe care i-au sustinut din tribune in acest sezon

Poli Timisoara a implinit pe 4 martie, 91 de ani de la infiintare. Desi adevarata Politehnica s-a impotmolit intre litigii, ambitii si licente, fanii nu au lasat ca aniversarea echipei lor de suflet sa treaca neobservata.

Suporterii  si-au pus echipamentele de joc si au coborat in iarba. Adversari le-au fost tocmai cei pe care i-au sustinut in acest tur de campionat: jucatorii de la echipa din Liga a V-a, ASU Politehnica.
Jocul a inceput cu un mesaj de fair-play, iar apoi, Iosif Rotariu si colegii lui din echipa antrenata de Antonio Foale au luat cu asalt poarta fanilor si golurile au inceput sa curga. Suporterii nu s-au lasat, insa, nici ei si  au contrabalansat situatia, facand apel si la spectacol. Unul dintre fani a a jucat cu o torta in mana si a reusit in final sa si inscrie, iar un altul l-a pacalit pe portar si a venit din spatele portii  doar pentru a-i ajuta pe cei din selectionata suporterilor sa marcheze o data . Scorul a fost, insa, cel care a contat cel mai putin in meciul disputat in nocturna, pe baza Stiinta.
”Vreau sa-i felicit pe suporteri pentru initiativa pe care au avut-o, m-am bucurat sa ma aflu alaturi de ei si sa particip la acest eveniment. Chiar daca frigul a fost patrunzator, atmosfera a fost foarte placuta si jocul la fel. Chiar m-au suprins prin jocul pe care l-au facut”, a spus Iosif Rotariu.
”Am vrut sa ne convingem o data pentru totdeauna ca e mai comod si mai simplu sa stai in tribuna, decat sa fi pe teren. Evident am zis ca o sa castigam acest meci, le-am dat dinainte jucatorilor un handicap de vreo 7 goluri”, a spus unul dintre liderii Druckeria, Goran Mrakici, care a explicat ca, paradoxal, situatia neplacuta in fata careia s-au trezit in vara, atunci cand clubul condus de Marian Iancu a disparut,  i-a ajutat pe suporterii timisoreni sa se regaseasca, adoptand echipa din Campionatul Judetean a Universitatii Politehnica:”Noi am facut chestia asta fortati de imprejurari, dar pana la urma tot raul e spre bine si eu zic ca e foarte ok tot ce se intampla acum, nu am mai vazut de mult atata entuziasm cum este acum, tot ce se intampla este proiectia bunei dispozitii si a bucuriei pe care o simtim toti”, a mai spus Mrakici.
Meciul aniversar s-a incheiat cu traditionalul ”La multi ani”, cantat in cinstea Politehnicii Timisoara, la unison de fanii din teren si de cei din tribuna.
Exit mobile version