Opinia Timisoarei

Meci amanat. Buzau nu vine pe semicercul Timisoarei din cauza coronavirusului

TIMISOARA. Jocul de Liga Nationala la handbal masculin, din etapa a 23-a, dintre SCM Politehnica Timisoara si CS HC Buzau, nu se va mai disputa, conform programarii pe 12 martie.

CITESTE SI: Primii oameni in carantina si cateva sute in izolare acasa, in Timisoara si in judet. Ultima situatie a infectatilor cu coronavirus 

Partida se amana pentru o data deocamdata nestabilita. Echipa oaspete a cerut amanarea jocului, invocand pericolul de coronavirus mai crescut in zona de vest a tarii.

Si intalnirea juniorilor II a alb-violetilor, prevazuta pentru duminica, 15 martie, cu Liceul ”Liviu Rebreanu” din Turda se amana ca urmare a hotararii Ministerului Educatiei si Cercetarii de a inchide institutiile de invatamant preuniversitar in perioada 11-22 martie.

In alta ordine de idei, Sindicatul Handbalistilor din Romania impreuna cu partenerii sai, au definitivat lista superlativelor din etapa jucata in weekend. Astfel, Marius Sadoveac a fost declarat jucatorul etapei. Timisoreanul a fost decisiv in victoria Politehnicii in jocul cu Dobrogea Sud, atunci cand a si marcat de noua ori.

Exit mobile version