Opinia Timisoarei

Matthew Perry din Friends afectat de droguri si alcool! Vezi cum s-a schimbat actorul dupa ce a trecut prin dezintoxicare

Matthew Perry, actorul care a incantat publicul din Romania cu rolul Chandler din serialul de succes „Friends” a ajuns astazi sa fie aproape de nerecunoscut.

Actorul a trecut printr-o perioada dificila din viata dupa ce a devenit dependent de alcool si droguri. A luptat cu ele, dar asta a lasat urme vizibile, scrie stirileprotv.ro

Fotografii americani l-au surprins in aeroportul din Los Angeles si aproape ca nu l-au recunoscut. Actorul de 43 ani arata mult imbatranit, s-a ingrasat si are un chip extenuat.

Problemele lui Perry cu drogurile au inceput inca din perioada in care filma episoadele din Friends. Chiar daca initial s-a straduit sa se ascunda de colegii de platou, in final a devenit evident ca este dependent. In 1997 a intrat pentru prima data intr-un program de dezintoxicare pentru dependenta de Vicodin. Atunci a pierdut foarte mult in greutate. A revenit la vechile obiceiuri si mai tarziu a mai intrat la dezintoxicare pentru dependenta de Vicodin, metadona, amfetamine si alcool.
Mai multe detalii si foto AICI.
Exit mobile version