Opinia Timisoarei

Masuri speciale la frontiera, in judetul Timis. Ce se intampla in perioada urmatoare?

TIMIS. Odata cu sfarsitul vacantei de sarbatori, romanii stabiliti in strainatate se reintorc in tarile de resedinta. Astfel, reprezentantii Politiei de Frontiera Timis se asteapta ca numarul celor care vor trece prin punctele de control din vestul tarii sa creasca semnificativ.

Tocmai din acest motiv, politistii de frontiera au luat toate masurile necesare pentru ca trecerea granitei sa se desfasoare in conditii normale. A fost suplimentat numarul de personal in vamile din Timis si, de asemenea, va fi folosita la maximum capacitatea punctelor de trecere a frontierei, iar in cele mai aglormerate zone, se vor utiliza toate arterele de control disponibile.

In plus, politistii le recomanda celor care urmeaza sa treaca frontiera zilele acestea sa foloseasca aplicatia online pusa la dispozitie de catre Politia de Frontiera, pentru a vedea care sunt timpii de asteptare in fiecare punct de trecere a granitei.

Cei care parasesc tara in aceasta perioada au la dispozitie si numarul de telefon 021.9590, la care pot semnala probleme sau situatii pe care le intalnesc atunci cand tranziteaza frontiera.

Politistii de frontiera din Romania si Ungaria au dispus masuri comune de fluidizare a traficului prin vama. Cu toate acestea, in aceasta perioada, reprezentantii Politiei de Frontiera au intensificat controalele, pentru a preveni trecerea vamii de catre persoanele provenite din zone de conflict, care pot reprezenta o amenintare.

Exit mobile version