Opinia Timisoarei

‘ Masoara modernizarea in copaci taiati’. Dominic Samuel Fritz, candidat la Primaria Timisoara, critici la adresa administratiei Robu, in cadrul Congresului National USR

TIMISOARA. Critici dure la adresa administratiei locale, in cadrul Congresului National USR, ce se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Timisoara. Candidatul la Primaria Timisoara din partea USR, Dominic Samuel Fritz acuza actuala administratie de faptul ca are idei invechite si nu face altceva decat sa invrajbeasca timisorenii.

”Mi-am dat seama ca foarte multe dintre ideile si valorile pentru care vreau sa ma lupt in campania pentru Primaria Timisoara sunt valori pe care insasi Timisoara m-a invatat. Prima lectie este despre ce inseamna sa fii european. Actuala administratie locala a fost propulsata la putere de blatul rusinos dintre PNL ssi PSD, care face politica care dezbina. Vrea sa invrajbeasca timisorenii vechi impotriva celor noi, soferii impotriva biciclistilor. Aici suntem o comunitate, suntem toti timisoreni, suntem toti europeni si nu ne lasăm dezbinati. Vom face o politica pentru toti oamenii din oras. Vreau ca Timisoara sa devina un centru cultural si economic de reper pentru toata Europa”, a spus Dominic Samuel Fritz.

Acesta a adaugat ca administratia locala actioneaza „ca o frana trista, care are idei din secolul trecut, care masoara modernizarea in copacii taiati pentru realizarea de noi benzi auto”.

La Congresul National URS organizat la Timisoara a participat si Dan Barna, care a fost validat presedinte al partidului.

”Este o enorma bucurie sa fiu in Timisoara alaturi de dumneavoastra astazi. Suntem la Congresul USR, partidul nostru a facut timp de trei ani istorie. Suntem in prezent in cadrul Aliantei USR-PLUS si suntem alianta pe care se bazeaza viitorul Romaniei, alianta in care oamenii isi pun toata speranța. Tocmai am fost validat pentru pozitia de presedinte al USR, in urma voltului tuturor membrilor. Le multumesc colegilor mei din congres pentru increderea pe care mi-au acordat-o. In aceasta dupa-amiaza vom alege si urmatorul Birou National al USR, care va duce USR la guvernare, care va face parte din ceea ce inseamna Alianta USR-PLUS si speranta reala ca Romania se insanatoseste”, a spus Dan Barna.

Sambata, in cadrul Congresului National al USR la Timisoara, sunt alesi noii membri ai Biroului National si ai Comisiilor Nationale de Arbitraj si Cenzori. Duminica urmeaza sa fie organizat un miting electoral de sustinere a candidaturii lui Dan Barna pentru presedintia Romaniei.

Aproximativ 800 de participanti din cele 700 de filiale USR din intreaga tara sunt prezenti la Timisoara, pentru a lua parte la Congres.

Exit mobile version