Opinia Timisoarei

Masinutele electrice, gata sa circule prin Timisoara. Pe unde vor plimba copiii si turistii?

TIMISOARA. Desi stau de mai bine de un an ferite de ochii timisorenilor, masinutele electrice cumparate de Primaria Timisoara cu 30.000 de euro sunt aproape gata sa iasa pe traseu. Ele vor circula prin Parcul Copiilor si prin Gradina Zoologica.

In urma cu o luna, primarul Timisoarei anunta ca minibuzele turistice descoperite, cumparate inca de anul trecut, nu vor putea iesi la plimbare pe strazile din oras, pentru ca inca nu au fost inmatriculate. Ele ar fi trebuit sa fie deja pe traseu prin Parcul Copiilor si prin Gradina Zoologica. Nu s-a intamplat asta si nu se stie exact cand se va petrece. Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, timisorenii se vor putea plimba totusi cu ele in aceasta vara.

„Minibuzele sunt predate de catre RATT Parcului Copiilor si Gradinii Zoologice pe proces verbal. Nu au fost inca puse in circulatie in incintele celor doua locatii, dar vor fi functionale in perioada urmatoare”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara.

Potrivit unor surse din cadrul institutiei, se cauta acum soferi pentru cele doua masinute electrice. Reprezentantii primariei incearca sa stabileasca si un program de functionare. Ramane de vazut cand vor reusi sa puna la punct toate aceste detalii si de cand se vor putea plimba timisorenii cu minibuzele.

Exit mobile version