Opinia Timisoarei

Masinile Google Maps se plimba deja prin Timisoara. Ce va aparea pe Street View Romania?

TIMISOARA. Imagini noi pentru Street View Romania, din Timisoara. Gigantul Google si-a trimis masinile in capitala Banatului. Timisorenii le-au vazut deja pe strazi, in mai multe cartiere.

Mai multi cititori ai opiniatimisoarei.ro ne-au scris ca au zarit masinile fie prin cartierul Mehala, fie prin Circumvalatiunii, fie prin zona Iosefin. Marian Mitrofan a fotografiat pentru opiniatimisoarei.ro unul dintre autoturismele Google, in zona Pietei Iosefin. Din pacate insa, in centrul orasului masinile Google vor surprinde santierul deschis pe fonduri europene. La fel se intampla si in zona santierului Michelangelo, dar si pe alte strazi aflate acum in lucru.

Street View pentru Google Maps a fost lansat in Romania la sfarsitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus dupa deschiderea biroului Google din Romania in noiembrie 2010. Masinile Google au mai fost in Timisoara, in urma cu un an.

Cea mai recenta actualizare a imaginilor Street View din Romania a fost realizata in aprilie 2013, dupa un adevarat „maraton” al masinilor Street View si triciclului Google (Google Trike). Acoperirea Street View in Romania a fost extinsa atunci cu sute de localitati si peste 40.000 km, aproape toate tara fiind disponibila in Street View. De asemenea, pe Google Maps au fost adaugate imagini panoramice pentru zeci de atractii turistice din Romania.

Street View permite utilizatorilor sa exploreze si sa viziteze virtual zone, orase, drumuri prin imagini panoramice de la nivelul strazii. Functionalitatea este disponibila si in Google Earth si in versiunea mobila a Google Maps.

Ii multumim cititorului fidel pentru fotografiile trimise! Daca ati surprins pe strada masinile Google, puteti trimite imagini pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro!

Iata noi fotografii cu masina Google Maps, de la cititorii nostri, carora le multumim!

Exit mobile version