Opinia Timisoarei

Masinile de lux ale romilor de la o nunta, parcate in curtea ARR din Timisoara! Cum a fost posibil? FOTO!

TIMISOARA. Situatie fara precedent. Romii care iau parte la o nunta in Timisoara si-au parcat limuzinele in curtea Autoritatii Rutiere Romane Timis, de frica sa nu mai ia amenzi. Alaiul nuntasilor a mers la casa miresei si, ca sa scape de politisti, soferii si-au dus masinile de lux taman in parcarea ARR, aflata nu departe de casa socrilor mici, pe Calea Dorobantilor nr. 90.

CITESTE SI: Parada de masini de lux s-a mutat la alta nunta de romi in Timisoara! Ce amenzi au impartit politistii? FOTO si VIDEO!

Niciunul dintre sefii Autoritatii Rutiere Romanedin  Timisoara nu a putut fi contactat pentru a oferi explicatii legate de modul in care tiganii si-au putut parca autoturismele Ferrari, Mercedes, Audi sau Volvo  in curtea unei institutii publice. Mai mult, romii par sa-si fi inchis si poarta dupa ce au pus masinile in curte. In cladire nu parea sa fie cineva la acea ora si niciun paznic nu si-a facut simtita prezenta.

Va reamintim, vineri, la Timisoara are loc inca o nunta importanta pentru romii din oras, la care participa sute de invitati veniti din toate colturile lumii si oferind inca o parada de masini de lux si tinute scumpe.

CITESTE SI: Parada de masini de lux s-a mutat la alta nunta de romi in Timisoara! Ce amenzi au impartit politistii? FOTO si VIDEO!

Exit mobile version