Opinia Timisoarei

Masini facute praf intr-un accident, pe o sosea din Timis. 5 oameni implicati, printre care un copil de doi ani

TIMISOARA. Impact violent, duminica dupa amiaza, pe o sosea din Timis. Doua masini s-au izbit in plin, iar mai multi oameni au ajuns la spital, din cauza unui sofer neatent.

CITESTE SI: ‘S-au facut reviziile’. Timisoara, pregatita sa inceapa transportul pe Bega. Momentul in care se lanseaza la apa vaporasele 

Totul s-a intamplat la iesirea din localitatea Carpinis, pe drumul ce duce spre Iecea Mica. Un sofer de 25 de ani nu a pastrat distanta regulamentara fata de masina din fata lui, iar cand soferul din fata a virat la stanga, tanarul l-a izbit in plin. In cele doua masini implicate in accident se aflau 5 oameni, printre care si un copil de 2 ani.

„E vorba despre doua autoturisme, au fost in total 5 persoane implicate din care 3 au fost ranite. Doua au fost preluate de SAJ si una de SMURD. Nu a fost nicio victima incarcerata”, au spus reprezentantii ISU Banat.

Polistitii au facut cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

„Un barbat nascut in 1993 a condus un autoturism pe DJ 693 pe raza localitatii Carpinis, catre localitatea Iecea Mica, iar la un moment dat nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa, condus de un barbat nascut in 1992, care s-a angajat in efectuarea unui viraj la stanga, si a intrat in coliziune cu acesta, lovindu-l din spate”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Se lucreaza de zor pe drumul care leaga Timisoara de Autostrada. Ruta ocolitoare pentru soferi. Foto 

Pe numele soferului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa.

Foto: Arhiva

Exit mobile version