Opinia Timisoarei

Masina unui jurnalist din Timisoara a fost incendiata. Politia a deschis o ancheta

TIMISOARA. Masina unui jurnalist din Timisoara a fost incendiata in noaptea de vineri spre sambata pe strada Maresal Averescu (fosta Lidia).

CITESTE SI: Sinucidere de groaza, nu departe de Timisoara. Un tanar s-a aruncat in cap, de pe un pod, pe Autostrada Vestului, iar mai multe masini au trecut peste el. Biletul de adio e cutremurator 

Pompierii chemati de un vecin sa stinga focul au constatat ca un geam din partea din spate al autoturismului fusese spart. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Masina apartine jurnalistului Dragos Bota de la pressalert.ro.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 2.40, iar un vecin a observat flacarile si a sunat imediat la numarul de urgente 112.

Pompierii ajunsi la fata locului au constatat ca interiorul masinii a ars complet, iar geamul din dreapta spate a fost spart. Ei spun ca cel mai probabil incendiul a fost declansat in urma actiunii unei persoane.

Aceasta actiune de tip mafiot ma face sa cred ca investigatiile pe care le-am facut de-alungul timpului si dezvaluirile publicate pe pressalert.ro au deranjat. Actiunea din aceasta noapte nu ma face nicio secunda sa ma opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred ca este momentul sa ne intrebam cu totii daca acceptam ca Timisoara sa se transforme intr-o Sicilie in care tacerea complice si cumetriile pe sub masa sunt mai importante decat orice”, a spus Dragos Bota, pentru pressalert.ro.

Politia a deschis o ancheta pentru distrugere.

Exit mobile version