Opinia Timisoarei

Masina strapunsa de un parapet metalic, oameni grav raniti. A intervenit elicopterul SMURD. Video

Doi barbati au fost grav raniti in urma unui accident rutier care a avut loc intre localitatile Nadab si Cintei din judetul Arad. Masina in care se aflau a lovit puternic un parapet metalic de pe marginea drumului.

A intervenit elicopterul SMURD.

CITESTE SI: Invata manevra Heimlich si chiar resuscitarea. Cursuri de prim ajutor in scolile din Timisoara. Foto

”Accident rutier intre localitatile Nadab si Cintei. Intervine un echipaj descarcerare, 1 echipaj SMURD si in sprijin elicopterul SMURD”, a transmis ISU Arad.

In urma accidentului, doi barbati au fost grav raniti. Unul dintre acestia nu era incarcerat la sosirea ecipajelor de pompieri, dar a fost ranit si a fost preluat de autospeciala SMURD care l-a dus la UPU Arad. Cel de-al doilea barbat era captiv in masina strapunsa de parapetul metalic. El a fost extras din autoturismul avariat si a fost preluat de elicopterul SMURD in stare grava.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

UPDATE: Șoferul fugea de poliție cand a avut loc accidentul 

Un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, într-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț”, a transmis IPJ Arad.

În urma impactului, bărbatul aflat la volan, in vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, a fost și el rănit.

 

Exit mobile version