Opinia Timisoarei

Masina rasturnata pe o sosea din Timis. Greseala facuta de o soferita

TIMIS. O masina a ajuns cu rotile in sus pe marginea soselei, dupa ce o femeie a pierdut controlul volanului, sambata dupa-amiaza.

CITESTE SI: Lovituri pe banda rulanta date de hoti in ultimele zile. Prada de aproape 20.000 de euro 

Accidentul a avut loc la intrarea in Beregsau Mare dinspre Carpinis. Soferita a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, a pierdut controlul directiei, masina s-a izbit de un parapet de beton si a fost proiectata in afara soselei, unde s-a rasturnat.

Soferii care treceau prin zona au sunat la 112, iare la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei. Femeia, care era singura in autoturism, a fost preluata de ambulanta si transportata la spital.

O femeie, in varsta de 31 de ani, a condus un autoturism pe D.N. 59 A, dinspre Carpinis spre Beregsau Mare, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu un parapet din beton amplasat pe partea stanga a sensului de circulatie, ulterior rasturnandu-se in afara partii carosabile.
In urma evenimentului, a rezultat ranirea conducatoarei auto, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporală din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis

Tanara a fost pusa sa sufle si in aparatul etilotest, care a aratat ca aceasta nu bause inainte de a porni la drum.

Foto: Arhiva

Exit mobile version