Opinia Timisoarei

Masina rasturnata intr-un sant pe autostrada Timisoara – Lugoj. Oameni raniti

TIMIS. Accident sambata dupa-amiaza pe autostrada Timisoara-Lugoj, in urma caruia doi oameni au ajuns la spital.

CITESTE SI: Este aproape 37 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara. Avem aproape 1.600 de noi cazuri de coronavirus in judet, dintre care peste 200 sunt copii 

Soferul in varsta de 38 de ani a unui autoturism, in care se aflau alte doua persoane, circula de la Timisoara catre Lugoj. La un moment dat acesta a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul, iar masina s-a rasturnat in afara soselei de mare viteza.

Un autoturism a acrosat cabina SOS si s-a rasturnat peste parapetul marginal, in sant. Banda 1 si banda de urgenta sunt inchise, estimativ pana in jurul orei 20„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Soferii care au fost martori ai evenimentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

In urma accidentului, un barbat in varsta de 44 de ani si o tanara in varsta de 25 de ani au fost raniti si transportati la spital.

Un barbat, in varsta de 38 de ani, a condus un autoturism pe A1, dinspre municipiul Timisoara inspre municipiul Lugoj, iar la km 462 a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului au rezultat doua victime, un barbat si o femeie, in varsta de 44 si 25 de ani, pasageri in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Foto: DRDP Timisoara

Exit mobile version