Opinia Timisoarei

Masina rasturnata in intersectie, la Timisoara. O femeie a fost ranita. Video cu momentul impactului

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit puternic joi dupa-amiaza la Timisoara.

CITESTE SI: Noi reguli de circulatie pe Centura Timisoara Nord. 12 km de linie dubla continua si, in curand, parapeti pe mijlocul soselei 

Accidentul a avut loc la intersectia strazii Gheorghe Lazar cu Calea Circumvalatiunii, una dintre cele mai aglomerate din oras.

O soferita care venea dinspre centrul orasului a izbit in plin autoturismul condus de un barbat, care circula din sens opus si care a facut virajul catre Piata Consiliul Europei fara sa se asigure.
In urma impactului, masina lovita s-a rasturnat.

In autoturisme erau trei persoane, dar una singura, o femeie, a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital.

La fata locului au ajuns si politistii, care urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale producerii accidentului.

Circulatia in zona s-a desfasurat minute bune cu restrictii.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere!

In accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme, dintre care, unul rasturnat, in care se aflau doua persoane. In urma evenimentului au rezultat doua victime, dintre care, o persoana de sex feminin a ramas blocata in autoturismul rasturnat (pasager). Aceasta a fost transportata la spital de catre ambulanta SAJ, in stare constienta si cooperanta. Conducatorul autoturismului a fost evaluat medical la fața locului, refuzand transportul la spital. Conducatorul celuilalt autoturism implicat in accidentul rutier nu a necesitat ingrijiri medicale„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Un barbat, in varsta de 75 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazar dinspre Cetatii spre Gheorghe Dima, iar la intersectie cu Calea Circumvalatiunii a efectuat viraj la stanga fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie in varsta de 24 de ani, care se deplasa din sensul opus de mers. In urma impactului, autoturismul condus de barbat, s-a rasturnat, iar o femeie in varsta de 75 de ani, pasagera in autoturism, a fost ranita. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version